12/04/2016

Doğa Şehir

TRT Çocuk Çizgi Filmleri

Doğa Şehir detay sayfasında, projenin lokasyonu, teslim tarihi, fiyat ve metrekare aralıkları, kat ve daire tipleri, projenin sosyal donatıları, vaziyet planı, projeye ait iç ve dış mekan resimleri, projenin tanıtım ve reklam videoları, projenin bulunduğu il ve ilçe ile ilgili yatırım analizleri, projenin bulunduğu bölgedeki hastane, okul ve alışveriş merkezleri gibi çevre bilgileri ile birlikte Doğa Şehir projesine ve Dağ Mühendislik firmasına ait haberleri bulabilirsiniz.

Doğa Şehir

Doğa Şehir projesi, Konya Selçuklu’da Dağ Mühendislik tarafından 242.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 15 bloktan oluşan Doğa Şehir'de 3+1 ve 4+1 olmak üzere 1.200 daire ve ticari üniteler yer alıyor.


Doğa Şehir

Doğa Şehir’de 3+1 ve 4+1 tipindeki daireler bulunurken, dairelerin meterekare büyüklükleri 128 metrekare ile 402 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. Doğa Şehir fiyatları 257.000 TL’den başlıyor.


Projede konut alıcılarına çeşitli ödeme planı ve seçenekleri sunuluyor. Doğa Şehir projesindeki en güncel fiyat listesi, kampanya, indirim, ödeme planı ve seçeneklerini öğrenmek için “Proje Hakkında Bilgi Alın” kısmını kullanabilirsiniz. Projeye özel olarak ayrılan sosyal tesisler, yaklaşık 210.000 metrekare yeşil alan ve park, bay ve bayanlara özel; 2 adet kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet tam kapsamlı fitness salonu, 2 adet türk hamamı, 2 adet sauna,2 adet buhar odası, futbol sahaları, basketbol sahaları, her daire için en az birer adet kapalı ve bir adet açık otopark, ankastre mutfak (fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi ve mikrodalga) siemens, dairelerde termostat kontrollü yerden ısıtma sistemi merkezi ısınma ve sıcak su sistemi, yüksek kaliteli ısı yalıtımı, bağımsız daireler arasındaki duvarlarda ses yalıtımı, her blok girişi için hızlı ve konforlu 2 ayrı asansör, her daire için 1 adet kiler, 7/24 güvenlik hizmeti, ortak alanlarda kapalı devre kamera sistemi, kontrollü araç giriş -çıkışları, merkezi uydu ve kablo tv sistemi, yangın güvenlik sistem çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu, açık ve kapalı kafeterya, 2 adet Sinema, çocuk oyun salonu, bay - bayan mescit Doğa Şehir teslim tarihi, Aralık 2016 olarak planlanıyor.

PAYLAŞ

0